Coaching & Training

Coaching

Bij coaching kun je jouw persoonlijke situatie inbrengen. Samen kijken we naar jouw specifieke situatie. Daarbij onderzoeken we alle mogelijkheden die je al in je hebt.

Maar ook de mensen om je heen, het huis waar je in woont, het plezier dat je hebt in je werk of andere activiteiten.

Rijkdom gaat niet over het hebben van veel geld. Het gaat over het hebben van een veelheid aan mogelijkheden. Als je hoge netto waarde hebt, dan heb je een overvloed aan mogelijkheden”

– Nancy Levin

Trainingen

In mijn trainingen combineer ik mijn financiële kennis met de filosofie van Louise Hay. Als gecertificeerd Heal Your Life ® trainer en coach leer ik je bewust worden van jouw opvattingen over geld en welvaart. Wat heb je van huis uit meegekregen over geld ? Vind je dat je het verdient om geld te hebben ? Wil je financieel gezond zijn ? En wat versta je onder welvaart ? Voor mij heel interessante vragen om in de trainingen mee aan de gang te gaan. Elke groep mensen heeft daar weer andere opvattingen en ervaringen over.

Mijn trainingen kunnen je daarbij helpen, door onder meer stil te staan bij de volgende vragen :

  • Wat zijn jouw opvattingen over geld ?
  • Hoe gingen je ouders om met geld ?
  • Welke invloed heeft jouw directe omgeving op jouw beleving van geld?

Daarnaast geef ik je praktische tips om meer inzicht in jouw eigen financiën te krijgen. Zodat je weet waar je geld heen gaat en wat je nodig hebt om jouw dromen waar te kunnen maken.