Over mij

Natasja van Dwingelen

Natasja van Dwingelen is financieel adviseur, trainer en coach. Zij werkt al dertig jaar in de financiële sector. Ze was financieel directeur van verschillende bedrijven en heeft een eigen administratie-advieskantoor, Ciente in Bussum. Natasja geeft regelmatig trainingen en workshops over omgaan met geld.

Ciente

Ciente komt uit het Portugees en betekent ‘bewust’.

Natasja : “Bewust – dat is de manier waarop ik in het leven sta en waarop ik mijn cliënten adviseer. Ik ben mij bewust dat jij het liefste doet waar jij goed in bent.”

“Ik ben mij bewust dat ik als accountant-adviseur het kader schep waardoor jij dit kan doen.”

“Ik ben mij bewust dat de opvattingen die de jij over geld hebt van belang zijn voor je leven en je financiële succes.”

Anderen over Natasja:

Natasja heeft een inspirerende introductie workshop over geld & gedrag gegeven. Het bijzondere is dat het niet zozeer over financiën gaat, maar vooral over je eigen beleving ten opzichte van geld. Ik ontdekte een mooi inzicht en heb zeker interesse in de vervolg workshop van 3 uur.

– Naomi

Natasja heeft een frisse kijk op omgaan met geld. In deze training leer je je eigen houding en gedachten over geld kennen. En je krijgt er prima tips bij, om meteen in actie te komen. Natasja is een fijne trainer. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen, doet verhelderende oefeningen en laat je zien dat je alle antwoorden voor een gezonde omgang met geld al bij je draagt. Wat een eye opener!

– Barbara