Minitrainingen

Regelmatig geef gratis mini-trainingen op het gebied van geld en gedrag. In deze korte training van een uur wordt je je bewust van de invloed jouw gedrag. De deelnemers van deze mini-training zijn na afloop positief gestemd.

Enkele reacties:


Bedankt voor de workshop! Geeft weer inzichten en ik zal zeker de affirmaties gebruiken. Je bent inspirerend en ook je levensverhaal. Dit sterkt mij om verandering te willen. Je positieve uitstraling werkt motiverend. – Sandr

Dank je wel voor de inspirerende workshop. Deze avond was mij veel “waard’. – Marian

Waarom jouw workshop zo weldadig was? Omdat jij jouw ervaring in de financiële wereld koppelt aan kennis van het onderbewuste in gedrag. Ik begrijp nu dat leven vanuit beperkingen een mens beknot. Leven vanuit mogelijkheden biedt perspectief en levensvreugde. Vanwege jouw stevige en vriendelijke manier van doen en de rijke plek waar je de workshop gaf, is het geheel overtuigend.
Dank! – Bea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *